tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Mitä elämäni ihanimpana päivänä tapahtui...

Nyt sitten seuraa jäsentyneempi nimeämistarina.

Eli tiesimme jo viime torstaista lähtien, että nimeäminen tulee joskus tällä viikolla, kun CCAA:n sivuilla oli meidän päivä mukana nimetyissä.

Juhannus meni jotenkuten, piti purra kieltä, ettei odotus paljastu. Mutta olin kumminkin ihan iisisti, koska eihän nyt juhannuksena soiteta nimeämisiä. Sunnuntai-iltana olin jo ihan hepulissa, ja nukuin tosi vähän, jos ollenkaan su-ma yönä.

Maanantaina hermo petti, ja soitin jo IP:lle, että kuuluuko mitään. Ei mitään. Pettymystä. Hermoilua. Mies soitti kolmen aikaan, että onko kuulunut mitään, ja yhteistuumin tuumimme siinä, että tänään ei enää kuulukaan. Ajattelin, että miten kestän koko viikon...

Kun lopetin sen puhelun, niin 15.15 IP:n numerosta soitettiin!!!! Ja kysyttiin, istunko hyvin. Kerrottiin, että meille nimettiin pieni tyttö ja tietoja hänestä. Kirjoitin niitä tietoja kysymyslomakkeelle, minkä olin varannut valmiiksi. Sitten soitin miehelle, että hakee Pasilasta meidän paperit. Tässäkin oli hässäkkää, hän puhui toista puhelua ja kun tekstasin "Soita heti! Saimme nimeämisen!" tulevat vanhemmat menivät niin sekaisin, että soittelimme ristiin 4 kertaa...

Viiden aikaan katsoimme terhakkaan ja pirteän pienen tytön kuvia ja päätimme, että otamme hänet, vaikka jotain olisikin vielä kääntämättömissä lääketieteellisissä papereissa. Virallisesti voimme kumminkin palauttaa hyväksymislaput vasta kun ne käännökset tulee.

Ryhmämme jakaantui nimeämisten suhteen, ja meidän lastenkotiin matkaa nyt 4 perhettä. Lähdemme matkaan 7-8 viikon päästä.

Soittelimme tutuille ja tekstasimme niille, keitä ei heti tavoitettu. Kävimme siskon luona näyttämässä kuvia. Vauva sai ensimmäiset lahjansa :-). Sisko villiintyi :-).

Viime yönä nukuin kuin tukki, onnellisen unta...

10 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Tuhannesti onnea!!! Voi kuinka ihanaa!! Kyllä se elämä niin sekaisin menee, ettei mikään ihmekään tuo puheluiden ristiin meneminen ;)

Voi kuinka jännää!! :) Teillä varmasti toivotaan kesän menevän supervauhdilla! :D

Nimetön kirjoitti...

Paljon onnea! Täällä tyttäreni ihmettelee, mitä äiti kyynelehtii koneen ääressä. "Joo ku joku jota en tunne saa pian oman tyttären!" :)

Piikkis kirjoitti...

Lisää nyyhkytettävää: kun soitin eilen hyvälle ystävälleni, jolla on 2 tytärtä (4 ja 7) ja tyttäret kyselivät siinä puhelimen ympärillä, mitä on tapahtunut, niin ystäväni kuiskasi tytöille: piikkiksestä tulee äiti...

Kaura kirjoitti...

Ooohh! Onnea! Ihania uutisia :-) :-)

Nimetön kirjoitti...

Onneksi olkoon! Kuinka nopeasti voikaan koko elämä muuttua yhdessä iltapäivässä :). Ihanaa.

tuleva kätilö kirjoitti...

Aivan valtavasti onnea! En tunne teitä, mutta silti tämä uutinen liikutti minutkin kyyneliin.

Kiitos, että olet jakanut odotuksenne kanssamme!

Nimetön kirjoitti...

Ihan samaa voin sanoa, onnea onnea paljon! Olen näitä sivuja seurannut melko alusta, ja nyt kyyneleet silmissä tätä luen! Onnea vielä kerran!

Nimetön kirjoitti...

Onnea täältäkin, tuiki tuntemattomalta kyynelehtivältä sivujasi seuraavalta!! Ei osaa kirppu Kantonissa aavistaa kuinka sekaisin hän on sydämet Suomessa saanut :)

Nimetön kirjoitti...

Onnea miljuuna kiloa!
Vedet nousi silmiin täälläkin.
Terveisin
Tättärä

Tuazophia kirjoitti...

Luen hieman myöhässä näitä ihania uutisia, mutta parempi myöhään...

Paljon onnea tyttärelle, äidille ja isälle!