tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Tulitikkurasian tyttö

Näin viime yönä unta, että olimme hakumatkalla, yllättäen muuten Intiassa. Saimme parivuotiaan tytön, joka oli niin pieni, että mahtui nukkumaan tulitikkurasiaan (sellaiseen normaalia isompaan pitkien tikkujen rasiaan, mutta silti). Mulla oli sellainen unessa mukana luovutustilanteessa kassissani. Oikeasti meillä on niitä kotona useampiakin kynttilöiden sytytykseen.

Tyttö oppi heti, muutamassa minuutissa puhumaan suomea ja oli hyvin aktiivinen. Ihmettelin hetken hädissäni pientä kokoaan, että miten me pärjätään, kun hän voi helposti pudota ja hukkua. Intian hoitotädit sanoivat vaan, että "she will grow if you just love her". Mies sanoi heti tädeille, että kyllä me tämä otetaan, vaikka onkin aika pieni.

Mitähän tääkin nyt sitten tarkoitti...

5 kommenttia:

sea kirjoitti...

Pienestä raasustakin tulee kelpo aikuinen kun on vanhemmat jotka rakastaa. :)

Nimetön kirjoitti...

Hih, mä olen myös uneksinut, että saamme lapsen, joka on aikuisen näköinen, vaikka siis lapsen kokoinen.

Ystäväni näki unta, että meille tulee esikoista vanhempi, kouluikäinen poika :o)

"Raskausoireita" :o)

Nanne kirjoitti...

Jospa tämä oli "enneuni" ja teidän prosessinne Kiinassa on edennyt.

En muista olenko aikaisemmin täällä kommentoinut, mutta kun Onni syntyi, niin näin ihan niinä öinä tosi vahvoja unia siitä, että meille ilmoitettiin lapsesta. Kirjoitin unet muistiin, kun olivat niin voimakkaita. Kun tieto Onnista sitten tuli, niin oli ihan pakko tarkistaa, koska ne unet olin nähnyt. Ja kyllä, juuri siihen synnytyksen aikoihin! Aika uskomatonta, vai mitä?

Piikkis kirjoitti...

Joo, se tyttö oli kovin aikuismainen, mutta hitsin pieni :-).

Luulen, että johtuu siitä, kun vasta eräs ystäväni puhui meidän yhteisen ystävän Intiasta adoptoidusta tytöstä, joka on pieni, muttei sentään tulitikkurasiaan mahtuva.

Ja olen nähnyt aiemminkin unta poikkeuksellisen pienistä lapsista. Jo ennen mitään raskaustoivetta ja adoptioprosessia näin unta, että synnytin 5 pientä täydellistä urosleijonaa, harjoineen kaikkineen. Leijonat olivat sellaisia peukalonpään kokoisia...

Nimetön kirjoitti...

Minä näin joskus unta, että saimme vauvan, joka oli vain kissanpennun kokoinen. Oli hirveä huoli siitä, että osaan tukea niskasta oikein... Oikean kokoista vauvaa en ole vielä unessa nähnyt - en ole ilmeisesti vielä ollut tarpeeksi varma siitä, että saamme sellaisen.