keskiviikkona, toukokuuta 25, 2005

Suomi-päiväkirja amerikkalaisille

Luin Hesarin verkkoversion tuoreesta jutusta (huom! linkki luultavasti toimii vain tänään), että The Washington Postin toimittaja Robert G. Kaiser ja valokuvaaja Lucian Perkins ovat parhaillaan Suomessa kolmen viikon matkalla. He käyvät Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa, Kuhmossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

He kirjoittavat nettipäiväkirjaa, jota voi seurata lehden nettisivuilta (läytyy oikealta kohdasta Gallery: Finnish Diary). Jo matkan aikana voi lähettää kommentteja ja kritiikkiä lukijoilta osoittella .

He ovat aiemmin tehneet samalla periaatteella Siperian päiväkirjan, jota käytetään yhä oppimateriaalina monissa amerikkalaisissa kouluissa.

Eli jos haluatte osallistua amerikkalaisten koululaisten valistamiseen, kannattaa osallistua tähän nettipäiväkirjan tekoon!

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Pitääkö olla Veijo Blogger-bloggaaja että bloggaajastatus toimii? Haluaisin linkittää omaan blogiini mutta en osaa...

Piikkis kirjoitti...

Olen sen verran tuore bloggaaja, etten ihan ymmärtänyt. Siis haluat linkittää tuon Washington Postin nettipäiväkirjanko? Sitä ei pystynyt linkittämään suoraan, koska sillä ei ollut omaa sivua. Täytyi siis linkittää se etusivu.

Nimetön kirjoitti...

Kokeilepa tuolla Otherilla ja liitä siihen blogisi osoite.