tiistaina, toukokuuta 17, 2005

Unia

Olen nähnyt nyt lyhyen ajan sisällä toisen unen hakumatkasta. Ensimmäisessä lapsi tuli syliin pienenä ja lämpimänä. Jo parin päivän päästä hän kasvoi esikouluikäisen kokoiseksi.

Nyt viime yönä sain taas lapsen syliini. Mies sanoi, että tästä lapsesta tulee Anniliina (joka ei tosiaan ole se kaavailtu nimi). Hän oli hyvin takertuva. Nukuin hänen vieressään, valveilla hän oli koko ajan ihossa kiinni. Meitä tuli unessa lentokentältä hakemaan toinen siskoni ja äitini & isäni ja jostain syystä Anniliina joutui eri autoon kuin minä. Hän itki koko matkan ja kun pääsimme kotiin, odotin häntä portailla. Itku loppui, kun hän näki minut. Hän ojensi kädet ja hymyili.

Ehkä raskaana olevatkin näkevät synnytysunia?

4 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Unet on tosi jännä juttu. Silloin, kun Onni syntyi, näin niinä öinä todella paljon unia lapsestamme ja adoptiosta. Kirjoitin niitä ylöskin, tosi moni uni jäi pyörimään mieleen pitkäksi aikaa.

Sitten kun tieto Onnista tuli, minun oli pakko tarkistaa, koska ne unet näinkään. Ja olin aika ihmeissäni, kun se osui juuri niihin päiviin, kun Onni oli syntymäisillään/juuri syntynyt!!

Ihmeellinen on unien maailma! Toivotaan, että tuo oli hyvä enne myös teille! :)

Piikkis kirjoitti...

Niin, jos "Anniliina" syntyy juuri nyt... Kummassakin unessa hän on ollut samannäköinen ja oisko tuosta edellisestä jotain viikko tai alle.

-m- kirjoitti...

Heippa!

Kuulostaa ihmeelliseltä tuo unimaailma. Ehkäpä "Anniliina" tosiaan syntyi juuri.

En olekaan aiemmin vieraillut täällä, vaikka olet käynyt "luonani" kommentoimassa. Nyt kun tänne löysin, niin voisin useamminkin seurata taivaltanne.

Jään odottamaan koska minä näen sen ensimmäisen adoptio-unen...

-m- kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.