tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Meillä on muuten nyt todellinen piisessa

Suppis näki tänään yhden Kiinasta ostetun mekkonsa naulakossaan (olin ottanut esille tätä uutta vuotta varten) ja hän ei sanonutkaan sitä Kiinamekoksi, vaan heti ihan hihkuen Piisessamekko!!!! Piisessamekko!!!! Ja äitikin myönsi, että kyllä se on Suppiksen prinsessamekko :-). Ja heti päälle tämä hopealle hohtava violetilla kirjailtu ihanuus. Ja kun isi tuli kotiin, niin heti Suppis meni ovelle esttelemään: "katso, piisessa!!!!"

Ja muutenkin, prinsessat on olleet kova sana esim. lelumainoksissa. Kai äidinkin on taivuttava (en aikonut ryhtyä prinsessamuotiin).

Jotta asia ei olisi näin yksinkertainen, niin meidän piisessa ihaili eilen leikkipuistossa Plaston 2-osaista aura-autoa (tai jotain sen tapaista, ykkösosassa oli työntökauha ja 2-osassa perävaunu). Se olisi myös niin kiva.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hei!
Löysin äsken blogisi ja halusin vain lähettää terveisiä. Oli kiva lueskella juttuja teidän alkutaipaleesta. Meidän poika on ollut kotona vasta 5 kk.

Tule käymään minun blogissani jos ymmärrät ruotsia!

Lille skutt

Nimetön kirjoitti...

Ihanaa, olet paivittanyt! Kayn taalla aina valilla tarkistamassa. On tosi kiva lukea teidan elamastanne Suppiksen kanssa. Meilla on aina vaan odotus paalla...