maanantaina, huhtikuuta 25, 2005

Teknisiä korjauksia + lastenhuoneen sisustuksesta

Kuvat siis jostain syystä menevätkin kirjoituksen päälle, eikä alle, koskapa tuo Hello elää jossain eri aikavyöhykkeessä... Oppia ikä kaikki.

Pitäisi muuten käydä Ikeassa hakemassa värikkäitä irtokehyksiä, koska mulla on pari julistetta lastenhuoneeseen, aakkosjuliste + lilasävyinen juliste, jossa 2 karhua kelkkailee talvella. Muuten meillä on jo (käytettynä ostettu) pinnasänky, 2 lack-hyllyä (vihreä ja sininen), parit erilaiset verhot, vuodevaatteita... Ja ostin loppuunmyynnistä Zorbit Babycaren La Petite Maison-tekstiilejä ja boordin. Kuvista voi nähdä, miksi innostuin tuosta Lilliputtien kodista :-). Kaikki on vielä varastossa, kaappien pohjalla, kasassa, odottelemassa käyttäjäänsä...

3 kommenttia:

Adoptiomatka kirjoitti...

Onpas sievä talo :) Ja mainiota, että kommenttisi perusteella löysin blogisi - olette juuri sellaisen kutkuttavan askeleen edellä meitä prosessissanne, että saan kuulumistenne seuraamisesta hauskaa ja tarpeellista tsemppiä "noin mekin sitten kohta" -tyyliin. Maavalintakin on sama, mielenkiintoista.

Toivottavasti jaksat nyt kirjoittaa oikein ahkerasti :D

Piikkis kirjoitti...

Meillä on tosiaan yhtä paperia vaille kaikki paperit kerättynä. Sittenhän alkaa suht tylsä vaihe lukijoiden kannalta, koska mitään muuta ei sitten oikein tapahdu kuin että jossain vaiheessa laillistamiskierroksen jälkeen touko-kesäkuussa paperit lähtevät Kiinaan, ja saamme ns. log in-päivän. Ja varmaan tuskailen välillä sitäkin odotusta.

Siitä log-in-päivästä sitten tämän nykyvauhdin mukaan menee n. 7 kk nimeämiseen. Eli ehkä saamme joululahjaksi nimeämisen. Ja siitä sitten n. 2 kk lähtöön (ehkä ensi alkuvuonna).

Jos tulee mieleen kysyä jotain menneistä vaiheista (eli kotiselvityksestä, luvan saamisista, papereiden keruusta ym.), niin vastaan kyllä.

Nanne kirjoitti...

Tosi ihania leluja olet löytänyt! Niin kauniin värikkäitä, että varmasti ovat tykättyjä :)