torstaina, elokuuta 10, 2006

Muutama viikko lähtöön

Hektistä on ollut ja Veijo Blogger on pistänyt hanttiin päivitykseni. Tässä yksi päivä meni pitkä viesti harakoille, joten siitä taukoa.

On ollut paljon puuhaa, matkajärjestelyjä, suunnitelmien muuttumista yhtäkkiä viranomaisbyrokratian takia, paperisotaa, ensimmäinen neuvolakäyntikin on takana... Kotiakin pitäisi laittaa kuntoon lapsen tuloa varten (kaikki on vieläkin kesken). Samalla vähän lomamatkailuakin ja lomasta nauttimista. Ja olen yrittänyt nähdä ystäviä.

Ensi viikolla meen viimeiseksi viikoksi töihin. Sitten vielä viime valmistelut ja matkaan. 2 viikon päästä tähän aikaan olen jo lentokoneessa matkalla Kiinaan!

Ei, en ole ehtinyt jännittämään. Päivät menee nopeasti. Jos joku vähän jännittää, niin se on lentomatka takaisin (10 h 11-12-kuukautisen kanssa päivällä, miten viihdyttää....)

Täältä tullaan pikkuinen!

PS. Kuvassa lukee Going to China eli Kiinaan menossa

3 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Tsemppiä matkavalmisteluihin! :)

Tulin antamaan meemikirjaimen: T

Auri kirjoitti...

Voin kertoa, että säikähtäneen vuosikkaan viihdyttäminen 7 tunnin ajan on paljon helpompaa kuin suhteellisen turvallisesti kiinnittyneen 3-vuotiaan viihdyttäminen 2 tunnin ajan. Eli terveisiä Lontoosta... :)

Ota lentokoneeseen ruokaa, juomaa ja rusinoita. Lisäksi rahisevat lelut ovat kivoja. Älä kuitenkaan ota soivia leluja, jotka eivät ole kivoja kuin lapsen mielestä ;) Siellä näytetään elokuviakin, joita suurin osa lapsista tuijottaa hypnotisoituina. Kyllä se siitä!

Piikkis kirjoitti...

Meillä meni itse asiassa matka aika helposti. Mitään rusinoita ei neiti vielä syönyt, nyt viikonloppuna vasta on ruvennut hyväksymään karheampaa ruokaa.

Eikä hän ollut edes säikähtänyt.

Housuvaippoja vaihtelin ihan penkilläkin niin että toinen piti vauvaa pystyssä, kun lentokoneen vessan hoitopaikka oli ihan mielettömän pieni.