maanantaina, toukokuuta 09, 2005

Kevättä kohti menevi

Äitienpäivä meni aika huomaamattomasti. Kortit lähetettiin ja valokuvia kummallekin. Sunnuntaina soitin äidille ja Mies soitti anopille, joka oli ihastuksissaan nähtyään paikallislehdessä kuvan kiinalaisesta adoptiolapsesta. Hänellä ei tunnu ennakkoluuloja olevan.

Äiti sen sijaan ei ollut lukenut lehtijuttua adoptioisovanhemmuudesta, jonka lähetin. Isä oli lukenut sen. Mies lohdutti, että hyvä jos sentään toinen luki. Mutta kun se ei ollut se toinen, jonka piti lukea se.

Sunnuntaikävelyllä lähistöllä olevaan Haltialan kotieläintilaan otin muutamia kuvia tuosta rakennettavasta Kartanonkosken yhteiskoulusta. Olen ottanut kuvia sen rakentamisesta ihan huvin vuoksi. Haltialassa 0li paljon söpöjä pikku lampaita. Ikävä kyllä eivät vielä olleet pihalla.

Huvittaisi jo tietää, että onko paperit tulleet perille Interpediaan ja onko kaikki ok. Kaipa sieltä ilmoitetaan, kun paperit lähtevät laillistuskierrokselle. Tai soitetaan/meilataan, jos on jotain häikkää? Vai pitäisikö itse soitella perään? Tänään on puhelinaika, mutta varmaan ruuhkainen, koska on ilta-aika. Jospa odottaisi huomiseen soittoaikaan, jos mitään viestiä ei kuulu tänään.

Huomasin Adoptioperheet ry:n tapahtumakalenterista, että 17.5. on Yhteiset lapsemme ry:n järjestämä lääkäri-ilta adoptiovanhemmille. Sen kummempaa selostusta ei ollut. Onkohan se jonkinlainen luento adoptiolasten tyypillisistä sairauksista, spesial needseistä vai mitä? Kiinnostaisi mennä, vaikka en tiedä, tuleeko paljoa uutta. Olemmehan käyneet neuvonnan lisäksi Interpedian valmennuskurssin, jossa oli hyvä osuus aiheesta. Liikaa tietoa aiheesta ei toki voi olla.

Ei kommentteja: