torstaina, toukokuuta 12, 2005

Nopeaa toimintaa + syyssuunnitelmia

Mies on kipeänä kotona ja soitti, että tänään ne meidän rikosrekisteriotteet ovat jo tulleet, joten tänään ehdin vielä kirjastoon tai postiin kopioimaan ja lähettämään ne tämän päivän postissa! Todella nopeasti, postitin otteiden hakulomakkeet 10.5....

Sentään joku asia toimii hyvin.

Pitäisi suunnitella ensi lukuvuoden kansalaisopiston kurssini. Aion pitää kursseja nyt syksyllä ja seuraavana syksynä hoitovapaakaudella, mutta en vanhempainvapaajaksolla. Toivorikkaasti oletan, että joskus helmi-maaliskuussa 2006 olemme hakumatkalla...

Yleensä pidän kurssini viikonloppuisin intensiivisesti, koska näissä opetusaiheissa (digitaalinen kuva ja media) on parempi, että ollaan viikonloppu tiiviisti aiheen parissa kuin kerran viikossa pari tuntia. Joku on aina jonkun kerran pois ja jää jälkeen, ja asiat unohtuvat. Sitä paitsi kun tuo kansalaisopistossa opettaminen on minulle normaalin työn ohessa tapahtuvaa, niin itsekin jaksan paremmin kertarysäyksenä kuin että olisi monta kuukautta joka ilta opetusta iltaisin.

Opetan syksyllä 4 kurssia niin, että on vähintään yksi vapaa viikonloppu välissä. Lisäksi aikatauluun vaikuttaa parit messut, jonne haluan: Elma-messut ja Kirjamessut, ja työn puolesta AudioVisual-messut ja siinä se melkein onkin koko syksy paalutettu.

Kesälomaksi ei olla vielä suunniteltu mitään muuta kuin että käydään Suomen ja Ruotsin Lapissa autolla. Mutta ei mitään missä missä pitäisi olla tiettynä päivämääränä. Nyt se tuntuu hyvältä ratkaisulta. Aiemmin on kyllä ollut tapahtumaa ja konserttia tiedossa jo tässä vaiheessa.

Ei kommentteja: