torstaina, syyskuuta 22, 2005

Hyvää hääpäivää meille!

Tai oikeastaan iltaa. Tänään meille tuli siis 4 vuotta avioliittoa täyteen. Varsinaisesti juhlimme viikonloppuna, mutta tänään vaihdoimme keraamiikka-aiheiset lahjat (4. vuotena on keramiikkahäät).

Mä sain täältä ostetun kiinalaisen sinivalkoisen inkiväärin säilytysruukun (iso kuin mikä, tulee riisin säilytykseen Vii Voanin täydennyskeikan jälkeen). Miehelle ostin hienon sinisen salaatti/pasta/hedelmäkulhon ja sen sisään laitoin aiemmin ostetut Kalevalakorun karhu-kalvosinnapit. Hänellä on juhlapaitoja, joihin tarvitsee tuollaiset. Ennestään hänellä oli huonot kalvosinnapit. Kalevala-koruaiheiset olivat sopivat, koska mullakin on niitä (mm. mieheltä saatuja) ja karhu kyllä kuvastaa häntä.

Tänään oli lämmin päivä, mutta silloin 4 vuotta sitten oli suorastaan helteistä. Kovinpa äkkiä tämä aika kuluu. Vaikka paljon on tapahtunutkin. Luulin hääpäivänä, että tähän mennessä meillä olisi jo lapsi, ehkä toinenkin ainakin tulollaan.

Tähän hömppäaiheiseen postaukseen sopii myös pirtelötesti:

Olen mokkapusu

Arvostat elämän pieniä nautintoja! Makusi on jo ennättänyt kehittyä keskiverron yläpuolelle ja olet tarvittaessa valmis panostamaan myös pikkuisen omaa aikaasi.

2 annosta
2 dl maitoa
1 dl vaniljajäätelöä
1 teelusikallinen pikakahvia
1 teelusikallinen kaakaojauhetta
1,5 ruokalusikallista sokeria

Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
Huom: Jos kotonasi ei ole kaakaojauhetta, voit korvata sen ja sokerin 2 ruokalusikallisella valmista kaakaojuomajauhetta.

1 kommentti:

Nanne kirjoitti...

Onnea hääpäivän johdosta!!